Contact

Wij hopen dat de informatie op de site duidelijk is. Mocht u of uw kind vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Het schoolplein onderzoek

Klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om ons een e-mail te sturen met uw vragen over het schoolplein onderzoek 

Taalontwikkelingsstoornis

Klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om ons een e-mail te sturen met uw vragen over het TOS onderzoek.

 

DECIBEL-studie

Klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om ons een e-mail te sturen met uw vragen over de DECIBEL-studie.

 

Emoties en cultuur

Klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om ons een e-mail te sturen met uw vragen over de emotie en cultuur studie. 

Privacy

Wij vinden de privacy van uw persoonsgegevens erg belangrijk. Hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke persoonsgegevens het betreft kunt u lezen in onze privacyverklaring
Klik hier voor onze privacyverklaring.